Sieraden

Shop je nieuwe sieraden bij Juwelier van Soest in Zutphen. In onze winkel vind je o.a. colliers, oorbellen en ringen van topmerken als Zinzi, Ti Sento, Engelsrufer, Silk, Fossil, Blush en meer. Sieraden zijn uiteraard niet alleen voor dames. Ook voor heren hebben we prachtige ringen en armbanden.

“Jewelry has the power to be this one little thing that can make you feel unique”

– Jennie Kwon

Sieraden voor Dames

Een vrouw kan maar moeilijk zonder sieraden. “Zonder sieraad voel ik me kaal en naakt”. Zomaar een quote van een vaste klant. Vroeger droeg je als vrouw alleen een sieraad bij bijzondere gelegenheden. En na afloop werd het sieraad weer zorgvuldig opgeborgen in het daarvoor bestemde doosje. Hoe anders is dat tegenwoordig…

Merken sieraden dames

Wij verkopen sieraden van de volgende merken: Ti Sento, Engelsrufer, Moments, Fossil, Yo Design, Silk, Danish Design, Monomania, Charizzma, Rosefield, Thomas Sabo, Mori, Blush, Internationaal Diamant Nederland, Zinzi, Eclat, Dreamcatcher, Infinitois en Fjory.

Sieraden voor mannen

De tijd dat sieraden voor mannen alleen geaccepteerd werden voor ruige bikers en coole hiphoppers ligt ver achter ons. Een ring, armband of ketting voor mannen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld tegenwoordig. Super hip om naast een fijne jeans, mooi shirt en goede sneakers een fijn sieraad te dragen. Dat maakt je look mooi af!

Merken sieraden heren

Wij verkopen sieraden van de volgende merken: Fossil, Son of Noa, Silk en Monomania

Relatieringen

Geef je partner en jezelf een prachtige relatiering cadeau. Omdat je net samen bent, of om een jubileum te vieren. Of omdat de grote dag eraan komt. Maar vooral: om je liefde voor elkaar gesymboliseerd te zien in een prachtig sieraad. Bij Juwelier van Soest vind je een groot aanbod van relatieringen, in verschillende soorten, maten en materialen.

Onze merken: Gerstner, Gettman en Angeli Di Bosca.

Reparaties

Bij Juwelier van Soest kun je terecht voor onderhoud en reparaties van je sieraden. In ons atelier maken wij sieraden weer zo goed als nieuw.