Horloges

Horloges van topmerken vind je bij Juwelier van Soest in Zutphen. Een goed horloge maakt het verschil. Ten eerste omdat een horloge moet doen waarvoor hij ooit is uitgevonden: weergeven hoe laat het is. Maar inmiddels is een horloge meer: een mode-accessoire,dat je graag combineert met de juiste outfit. Zowel voor dames als heren. Voor elk soort gelegenheid vind je bij Juwelier van Soest een horloge dat bij jou en bij de gelegenheid past.

Wist je dat Juwelier van Soest altijd een aantal horloges en sieraden met korting aanbiedt? Je vindt deze sale items in onze winkel!

Dameshorloges

Een prachtige collectie dameshorloges van merken als Michael Kors, Fossil, Guess, DKNY en Seiko vind je in onze winkel. Feestje? Gala? Een avondje stappen of een jubileum? Met een mooi horloge om je pols geef je vol zelfvertrouwen acte de présence op elk soort gelegenheid. Sober, zakelijk, frivool of hip. Vind bij Juwelier van Soest je favoriete horloge. Of combineer het met een ander sieraad.


Merken Dameshorloges

Michael Kors, Fossil, Guess, DKNY, Seiko, Mondaine, Jacob Jensen, Tommy Hilfiger, Breil, Danish Design, Bouchard, Prisma, Citizen, Pulsar, Rosefield, Diesel, Zinzi en Picto.

Herenhorloges

Juwelier van Soest is het adres in Zutphen voor een ruim aanbod aan herenhorloges. Een horloge mag tegenwoordig opvallen. In formaat, maar ook in stijl. Een grote wijzerplaat of een opvallende kleur zorgt ervoor dat je gezien wordt op een feestje. En dat je nieuwe horloge feilloos combineert met je zorgvuldig uitgekozen outfit. Geef je de voorkeur aan een neutraal horloge? Ook dan slaag je bij Van Soest. Een horloge is de finishing touch in combinatie met een stijlvol overhemd of een colbert.

Merken Herenhorloges

Bij Juwelier van Soest kun je terecht voor horloges van de volgende merken:

Diesel, Fossil, Seiko, Pulsar, Guess, Mondaine, Jacob Jensen, Citizen, Danish Design, Tommy Hilfiger, Davis ,Breil, Prisma, Picto en Michael Kors


Inspiratie

Zoek je een horloge voor een bepaalde gelegenheid? Kom langs in onze winkel en laat je adviseren door een van onze medewerkers. Natuurlijk kun je online al wat inspiratie op doen.


Horloges voor meiden en jongens

Ook voor kinderen heeft Juwelier van Soest een ruim aanbod aan horloges. Een prachtig cadeau voor een verjaardag of als verrassing bij een feestelijke gebeurtenis. Roze ‘echte meiden’ horloges of een stoer horloge voor jongens. Zowel met wijzerplaat, als digitaal klokje. Kom naar onze winkel en ontdek onze collectie met eigen ogen!

Horlogemerken voor de jeugd

Bij Juwelier van Soest vind je horloges voor kinderen van merken als Prisma en Coolwatch.